Trading Onder Limited tijdsbeperkingen (3/3 ITM)

8 september 2014

Net zoals de post- (US) Labor Day volume verwekt meer beweging in de markt, het betekent meestal dat ik matig de hoeveelheid tijd die ik wijden aan de handel, gezien ik ben nog steeds een student aan de universiteit en zoals iedereen die is door middel van scholing weet, kan het nemen veel tijd. Maar voor nu, ik weet nog steeds wat vrije tijd, dus ik zal nog steeds graag wijden aan een aantal vroege ochtend binaire handel in opties.

Toch, ik denk dat de 4 + -uurs sessies zullen moeten wachten tot mijn tijd af in de winter. Mijn ultieme doel, optiesonline en voor iedereen met een beperkte tijd om te handelen, zou zijn om een ​​goede twee uur durende venster van de tijd om te handelen en zich richten op die plukken. Net als de meeste handelaren die hun eigen middelen te gebruiken, trading is niet de full-time beroep, maar een aanvullende opzij met misschien wel het ideale doel van het hebben van het meer dan dat geworden uiteindelijk.

Maar zelfs met een twee uur durende trading tijdsbestek men nog zou moeten kunnen 1-2 kwaliteit set-ups te overwegen te vinden, zelfs onder een relatief conservatieve trading mentaliteit zoals degene die ik hier altijd aanhangen in mijn blog. Onvermijdelijk, zal ik overdreven druk worden tonen en moeten gewoon om te slapen of doen andere vormen van werk en zet de binaire handel in de wacht. Maar voor nu, de handel op een beperkt tijdschema is wat ik hoop te doen.

Zoals gebruikelijk, begon ik te kijken naar de grafieken rond 02:00 EST, want dit is typisch het merk waarop de Europese sessie wordt gezegd dat het ‘open. “In principe, ongeacht wat is” opening “is of niet, ik ben gewoon op zoek voor meer volume op de markt te betreden, dus ik betekenisvolle marktbewegingen in het spel te krijgen.

In de off-uren, ben je geneigd om veel ruis en zeer, zeer eentonig prijs patronen te krijgen, en het is echt niet vatbaar is voor de handel. Ik heb gekeken in de richting van de handel in deze soorten markten in het verleden, gezien het feit dat toen ik verhandeld de snel bewegende US open en de Europese / het Amerikaanse. crossover, ik had moeite om in trades voor het simpele feit dat de markt te snel bewoog. Ofwel was het moeilijk om in te krijgen op de prijs die ik wil of ik zou een “Price is veranderd” caption-box verschijnt van de makelaar, die nog steeds gebeurt op de gelegenheid te krijgen. Of zou gewoon u te informeren over fraude laten vullen bij een slechte prijs.

Maar met de handel in de +/- 2 uur rond middernacht EST, is het moeilijk om de kwaliteit van de set-ups te vinden. Trading moet niet helemaal saai en moet worden boeiende op een bepaald niveau (maar niet tot een punt waar het beweegt de emoties). Maar het is moeilijk om zich te concentreren wanneer uw ogen over glazuur en het is bijna slaapverwekkend plaats.

Hoe dan ook, af naar het commentaar op de huidige transacties …

Een korte Prelude

Aan het begin van de 02:00 (EST) uur werd de prijs slepende rond support 1 (1,29341). Er was een verwerping van dit niveau op de 2:10 niveau en de re-touch op de 2:25, maar er is geen call-optie werd genomen als gevolg van het sluiten onder het niveau van net voor 02:00. In gevallen als dit, geef ik de voorkeur draaipunten te herstellen zichzelf als levensvatbaar omkering punten als ik ga om een ​​bedrag van geld daadwerkelijk gestoken in het idee dat het eigenlijk zou kunnen produceren een kwaliteit handel. Om deze reden, ik meestal kiezen om ten minste twee afwijzingen van het niveau van verschillende vijf minuten kaarsen http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ te zien. Ik zou’t zeggen dat het een hard-en-fast regel, maar een die ik houden aan om te bepalen of het eigenlijk deze keer kon werken na een eerdere break.

Trade # 1

Prijs bereikte een weerstand barrière in de drager 1-pivot kanaal rond 1,29395. Weerstand in een vorm wordt veroorzaakt door een groene / dalende candle gevolgd door een rood / dalende kaars, maar andere factoren kunnen helpen bepalen hoe sterk het eigenlijk kan zijn. Ik voelde me deze ene gehouden belofte meteen voor het simpele feit dat de bearish kaars veroorzaakte een daling van ongeveer vijf pitten, dat is een vrij aanzienlijke daling van de 02:00 uur (ten opzichte van Eastern Standard Time, natuurlijk).

Bij de volgende kaars kwam en afgewezen door een paar pitten, voelde ik me genoeg vertrouwen in de korte termijn mogelijkheden van dit niveau om een ​​winnende putoptie set-up te produceren. Dus nam ik de handel bij de aanraking van 1,29395. Deze handel ging tegen mij voor een fatsoenlijke deel van de opening tien minuten, gaat ongeveer twee beeld pitten uit de gratie. Uiteindelijk, hoewel, het niveau niet vast te houden voor ongeveer een drie-pip winnaar.

Handel # 2

De volgende handel kwam een ​​beetje na vijftien minuten na het sluiten van de vorige op de 1,29341 support 1 niveau. Eerder in deze post Ik noemde de noodzaak van een dagelijkse draaipunt te herstellen zelf. In dit geval, prijs afgewezen support 1 relatief sterk (sluiting 2-3 pitten boven 1,29341) op 03:05 en 03:15 kaarsen.

Technisch gezien is de markt zat vast in het kanaal trading hier. Maar over het algemeen het leek een algemene voorkeur om hogere bewegen op basis van de bovenste wieken dat in het verleden de weerstand die in de vorige handel verplaatst hebben. Dus nam ik een call-optie op 1,29341 op 03:20 kaars. Deze handel werkte spectaculair en won met ongeveer 12 pips, wat uitzonderlijk is voor een beurs tijdens deze periode.

Trade # 3

Op basis